donderdag 7 september 2017

Schimmelen biologische producten door hoge stralingswaarden?


Even een observatie van een doorgewinterde huisvrouw die je met goed fatsoen professioneel inkoopster van verswaren kunt noemen.

Producten uit normale supermarkten schimmelen GIGA snel! En dan heb ik het gewoon over biologische verswaren zoals citroenen en kazen waarvan je in principe een goede kwaliteit verwacht.

Het valt met name de laatste tijd op. De producten die ik bij mijn buurtsuper haal zijn telkens binnen een week beschimmeld.

De vraag rijst: Wat is hier aan de hand?

Normaal gesproken koop ik overwegend biodynamische producten van natuurvoedingswinkels of bij de boer. Die producten schimmelen NOOIT! ook niet als je ze een jaar laat liggen, hooguit verschrompelen ze tot dingetjes die lijken op een uitgedroogd oor of verschrompelde vingertjes.
Dat komt omdat de levenskrachten in een biodynamisch groeiproces met elkaar harmoniëren waardoor schimmels er geen vat op krijgen.

Maar de biologische producten van mijn buurtsuper schimmelen binnen een week. Ik heb al drie keer een netje bio citroenen weggegooid.

Het kan zijn dat de biologische producten van deze supermarkt niet zo biologisch zijn als aangegeven wordt. Maar ik vermoed iets anders.

Sinds een poosje is onze supermarkt overgestapt op een volledig draadloos systeem waarbij alle medewerkers rondlopen met bluetooth oortjes. Ik kom er sindsdien zo min mogelijk omdat ik een drukkend gevoel op mijn borst en hoofd voel zodra ik de winkel binnenkom en overal astronomisch hoge stralingswaarden meet die mijn bronwater bestralen met boosaardige  frequenties. Dat drink je allemaal op, mij niet gezien.
Maar soms ontkom je in een druk gezin nou eenmaal niet aan een snelle boodschap bij de buurtsuper.

Ik vermoed dat de toegenomen straling in deze supermarkt haar producten sneller laat schimmelen. Dat heb ik niet van mijzelf hoor. Onderzpoek heeft dat uitgewezen en ik hoop dat winkeliers er snel lucht van krijgen want het besef dat hun winst onder het draadloze systeem lijdt is waarschijnlijk de de snelste manier om deze techniek er weer uit te gooien.

Bronnen

https://phys.org/news/2007-05-radiation-eating-fungi.html

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12452574



2 opmerkingen :

  1. Misschien iets beter laten informeren voordat je conclusies trekt. Dit communicatiesysteem werkt namelijk met een simpele fm frequentie. Net als je autoradio of de radio die je vroeger bij je grootouders thuis kon vinden. Deze manier van verbinding geeft geen straling en werkt via trillingen in de lucht. Dit tegenover de door u beweerde Bluetooth verbinding, waar dus geen sprake van is. Graag voortaan iets beter uw huiswerk doen voordat u spookverhalen de wereld in helpt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het feit dat ik mij in dit artikel als huisvrouw profileer betekent niet dat ik niet weet waarover ik schrijf. U bent zelf niet goed op de hoogte want alle draadloze technologie maakt gebruik van zogenaamde radiogolven in het radiofrequente spectrum, zowel bluetooth als fm frequenties. Alle radiofrequente communicatiesystemen vormen een risicofactor zeker wanneer die in of op het lichaam gedragen worden. Daarbij speelt nog de elektrische geleiding van oortjes in het hoofd. Leest u ter informatie eens de lijst aan onderzoeken door over de risico's van radiofrequente technologie in het bio initiatiefrapport. Het is het bovenste document RFR radiation, ruim driekwart van de 833 onderzoeken tussen 1990 en 2017 naar dit onderwerp laat zien dat deze techniek een risico vormt voor levende organismen. http://www.bioinitiative.org/research-summaries/

    En dat merk je dus ook aan de producten die daar in liggen. Winkeliers komen daar vast nog achter. Het kan een voordeel zijn voor de medewerkers dat het niet om bluetooth maar om fm gaat, maar dat is niet zeker aangezien fm frequenties ook zeer sterke elektromagnetische velden verspreiden. Daarom zet je je radio ook liever een metertje verderop. Olle Johansson uit Zweden heeft 40 jaar onderzoek gedaan naar de verwoestende effecten van o.m. radiogolven zoals die van fm en stelt dat huidkanker geen sunshine story is maar een verhaal over radiogolven. Verder worden de medewerkers in deze supermarkt omringd door een extreme waarden van Elektromagnetische velden door Wifi en andere draadloze handige apparaten. Zij liever dan ik.

    BeantwoordenVerwijderen